Telefon: +45 4386 0300

Fuldt hus

1 marts 2017

Fuldt hus

I fredags havde vi vores undervisningslokaler fyldt af lærer fra de tekniske skoler i Hillerød og Roskilde. Her havde vi en teoretisk gennemgang af plastmaterialer og en praktisk del, hvor de blev undervist i stuk-, el- og muffedornsvejsning. Disse svejsemetoder er i 2017 blevet en fast del af VVS-uddannelsen.

Kort om vores grundkursus
GPA’s grundkursus er tilpasset efter kundens behov. Vi tager en snak om hvad I vil have ud af kurset og forsøger at opfylde ønskerne i løbet af et 1-dags kursus. Generelt indeholder kurserne en gennemgang af El-muffe svejsning og stuksvejsning af PE- og PP med tilhørende materialelære. Kurset arrangeres med en blanding af praktik og teori efter behov. Bemærk venligst at grundkurset ikke er gældende som en egentlig certificering, men kan betragtes som første skridt mod en at blive certificeret plastsvejser.

Svejs & Værktøj
GPA svejseprogram omfatter et komplet program af svejsemaskiner og værktøj fra d40 til d1400 - el-muffe-, extruder-, stuk-, IR- og muffe/dornsvejsning. Samt styreenheder, off-road udstyr til arbejde på byggepladsen, værkstedmaskiner til fremstilling af rørfittings til d500 samt mange forskellige værktøjer til rejfning og skæring.
Alt fra basisenheder til meget avancerede svejsemaskiner til krævende applikationer. Det rigtige udstyr skaber gode betingelser for at lykkes.

Hos GPA kan du leje det nødvendige svejseudstyr og presseværktøj.
Klik her for at se mulighederne.

Udlejning
Hos GPA kan du leje det nødvendige svejseudstyr og presseværktøj.
Da vores svejsemaskiner og presseværktøj altid er kalibreret og serviceret, kan du altid føle dig tryg.
Vores personale som servicerer vores svejsemaskiner, presseværktøj og værktøj, er selv uddannet og kender derfor selv til de høje krav der stilles til et vellykket arbejde.
I vores sortiment finder du stuk-, el-muffe-, ekstruder-, muffe- og varmluftsvejsemaskiner, presseværktøj og tilbehør.
Vi har specielt kalibreringsudstyr, som passer til de fleste fabrikater el-muffesvejsemaskiner.
Desuden kan vi kalibrere samtlige fabrikater af stuk-svejsemaskiner.


Flere nyheder
16 november 2017

Prisjustering

GPA’s strategi er, at yde vores kunder markedets bedste service og kunne tilbyde produkter, som lever op til de strenge krav som myndighederne forlanger. Læs mere


10 november 2017

Kampagne på svejsemaskiner og værktøj

GPA Flowsystem lancerer en kampagne på RITMO svejsemaskiner og dertil hørende værktøj. se det nedenfor. Læs mere


10 november 2017

Kampagne på Mini kugleventiler

GPA Flowsystem lancerer en kampagne på mini kugleventiler i messing og bronze, se det nedenfor. Kugleventilerne anvendes løbende til brugsvandsinstallationer i alment- og privat boligbyggeri. Der er store besparelser at hente ved mængdekøb. Læs mere


1 september 2017

Som et led af det nye uddannelsesforløb for VVS ér, indgår nu plastsvejsning.

GPA Flowsystem afholdte tidligere på året kursus for de tekniske skoler fra Hillerød og Roskilde. I fredags havde vi så teknisk skole fra Gladsaxe på kursus i plastsvejsning. Derudover havde vi også kursister med fra Bøgelund VVS A/S som skal i gang med en større renovering af et køleranlæg på Herlev sygehus. Læs mere