Telefon: +45 4386 0300

Fuldt hus

1 marts 2017

Fuldt hus

I fredags havde vi vores undervisningslokaler fyldt af lærer fra de tekniske skoler i Hillerød og Roskilde. Her havde vi en teoretisk gennemgang af plastmaterialer og en praktisk del, hvor de blev undervist i stuk-, el- og muffedornsvejsning. Disse svejsemetoder er i 2017 blevet en fast del af VVS-uddannelsen.

Kort om vores grundkursus
GPA’s grundkursus er tilpasset efter kundens behov. Vi tager en snak om hvad I vil have ud af kurset og forsøger at opfylde ønskerne i løbet af et 1-dags kursus. Generelt indeholder kurserne en gennemgang af El-muffe svejsning og stuksvejsning af PE- og PP med tilhørende materialelære. Kurset arrangeres med en blanding af praktik og teori efter behov. Bemærk venligst at grundkurset ikke er gældende som en egentlig certificering, men kan betragtes som første skridt mod en at blive certificeret plastsvejser.

Svejs & Værktøj
GPA svejseprogram omfatter et komplet program af svejsemaskiner og værktøj fra d40 til d1400 - el-muffe-, extruder-, stuk-, IR- og muffe/dornsvejsning. Samt styreenheder, off-road udstyr til arbejde på byggepladsen, værkstedmaskiner til fremstilling af rørfittings til d500 samt mange forskellige værktøjer til rejfning og skæring.
Alt fra basisenheder til meget avancerede svejsemaskiner til krævende applikationer. Det rigtige udstyr skaber gode betingelser for at lykkes.

Hos GPA kan du leje det nødvendige svejseudstyr og presseværktøj.
Klik her for at se mulighederne.

Udlejning
Hos GPA kan du leje det nødvendige svejseudstyr og presseværktøj.
Da vores svejsemaskiner og presseværktøj altid er kalibreret og serviceret, kan du altid føle dig tryg.
Vores personale som servicerer vores svejsemaskiner, presseværktøj og værktøj, er selv uddannet og kender derfor selv til de høje krav der stilles til et vellykket arbejde.
I vores sortiment finder du stuk-, el-muffe-, ekstruder-, muffe- og varmluftsvejsemaskiner, presseværktøj og tilbehør.
Vi har specielt kalibreringsudstyr, som passer til de fleste fabrikater el-muffesvejsemaskiner.
Desuden kan vi kalibrere samtlige fabrikater af stuk-svejsemaskiner.


Flere nyheder
12 juni 2018

GPA Flowsystem A/S - løser og udvikler kundernes behov

GPA Flowsystem A/S har i 18 år været en kendt partner i rådgivning og salg af mediebærende rørsystemer og dertil komplimenterende produkter, primært til Industrien og Building Service. Med vores rådgivning, systemløsninger og komplimenterende produkter, betyder det ofte, at kunden kan nøjes med at handle ét sted. Læs mere


7 juni 2018

Kampagne - Svejsemaskiner & værktøj

Vores svejseprogram omfatter svejsemaskiner fra d40 til d1600, og lige nu kan du få den for en rigtig god pris. Læs mere