Telefon: +45 4386 0300

Nu lancerer vi Elektra Top med den seneste teknologi, der kan håndtere dimensioner op til d1600 mm.!

23 februar 2018

Nu lancerer vi Elektra Top med den seneste teknologi, der kan håndtere dimensioner op til d1600 mm.!

GPA lancerer nu den nye Elektra Top el-svejsemaskine fra RITMO. Med forbedret software og et nyt chassis leveres maskinen med en række forbedrede funktioner.


Elektra er en svejsemaskine til elektromuffesvejsning af PE og PP (8-80 V). Elektra er tilgængelig i fire modeller til trykrørssystemer: Elektra Light, Elektra 500, Elektra 1000 og nu det seneste medlem af Elektra-familien, nemlig Elektra Top, der kan håndtere dimensioner helt op til d1600 mm. Elektra Top kan desuden svejse i temperaturer helt ned til -20° C, forklarer Morten Alexander Gravesen, Salgskonsulent hos GPA.


Elektra Top har et kompakt og robust design, og er bygget til anvendelse i felten. Stregkodescanneren giver brugeren mulighed for nemt og hurtigt at læse svejsedata ind vha. stregkoderne på elmufferne. Maskinen kan indstilles manuelt enten med indlæsning af svejseparametre eller numerisk kode, hvis det er nødvendigt.


Den har en indbygget hukommelse, der lagrer op til 4000 svejserapporter, der nemt kan overføres til andre enheder vha. USB-stik. Elektra Top har et stort letlæseligt display og leveres med universal adaptor til 4 mm og 4,7 mm stift, optisk scanner, manuelt skrabeværktøj og transportkasse. Denne version har desuden muligheden for GPS som tilvalg, der gør det lettere at sporbarheden på svejsningerne. På trods af alt dette, så vejer maskinen kun 13 kg, fortæller Morten.

Tags elektra elektra top el-muffesvejsning elektromuffesvejsning svejsning gpa


Flere nyheder
2 oktober 2018

Mød os på Danske Vandværkers messe i Fredericia

Fredag 5. oktober kan du finde os på Danske Vandværkers messe på Messe C i Fredericia. Læs mere


28 september 2018

Vi søger en salgskonsulent til Fyn/Jylland

Har du erfaring med professionelt B2B salg af ventiler, instrumentering, el-tekniske komponenter eller andre tekniske produkter til industrien, så har vi jobbet til dig. Læs mere


28 august 2018

Når det betyder noget, hvilken membranventil du bruger

Når du vælger en afspærringsventil til dit rørsystem, er der mange faktorer at tage hensyn til. En Saunders® membranventil anvendes, når der stilles høje krav til renhed i systemet. Læs mere


13 august 2018

Rent drikkevand nu og i fremtiden!

Undgå forurening med SURELINE IV-rør fra AGRU. 100 % diffusionsbeskyttelse mod forurening. Læs mere