Telefon: +45 4386 0300

Kontakt mig

Eksternt salg Industri - Vest
Bent Mårtensson
+45 22 24 78 03
E-mail bm@gpa.dk

Plast-liner for betonbeskyttelse

6 september 2016

Plast-liner for betonbeskyttelse

Mange betonkonstruktioner udsættes for korrosive og slidende medier, eksempelvis rensningsanlæg, kemisk industri og vandværker. Disse faktorer fører til omkostningskrævende problemer, der kan undgås ved installation af en betonbeskyttelsesliner. Med HydroClick liner-systemet kan man undgå mange unødvendige omkostninger, så som langvarige driftstop og eventuelle bøder for lækage af miljøbelastende og farlige væsker samt dyre reparationer af betonkonstruktionen.


Egnet til både nybyggeri og renoveringer
Betonbeskyttelseslinere kan monteres ved nybyggeri eller ved renoveringer. Linersystemet tilbyder stor fleksibilitet og kan enten indstøbes på site, en anden løsning vil være at præfabrikere færdige betonelementer med lineren indstøbt på fabrikken, for siden at kunne færdigmonteres på byggepladsen.


Slidstærkt materiale
AGRUS’s liners findes i materialerne PE, HDPP, HDPP-el, PVDF og ECTFE. De forskellige materialer gør det muligt for os, at tilbyde liners med en høj kemisk resistens imod en lang række af korrosive medier.

Plasten modstår mekanisk slid og slag. Afhængigt af materiale kan lineren anvendes ved temperaturer up til 120°C og den kan endda fås i en UV-resistent variant.


Sikker installation
På bagsiden af lineren sidder et stort antal V-formet forankringsstudse, som indstøbes i betonkonstruktionen/forskallingen. Den mekaniske forankring i betonen betyder, at lineren tåler store belastninger uden at slippe – op til 80 ton/m2 i trækfasthed. Dette er en stor fordel sammenlignet med konkurrerende metoder med kemisk forankring, da den udvendige plastyderkappe risikerer at slippe fra betonen. Samlingerne imellem betonbeskyttelseslineren og rørtilslutninger svejses og konstruktionen bliver helt tæt.

Kom og hør nærmere på Vandtek d. 20.-22. september 2016.

Tags beton beskyttelse betonkonstruktioner byggeri industri


Flere nyheder
16 november 2017

Prisjustering

GPA’s strategi er, at yde vores kunder markedets bedste service og kunne tilbyde produkter, som lever op til de strenge krav som myndighederne forlanger. Læs mere


10 november 2017

Kampagne på svejsemaskiner og værktøj

GPA Flowsystem lancerer en kampagne på RITMO svejsemaskiner og dertil hørende værktøj. se det nedenfor. Læs mere


10 november 2017

Kampagne på Mini kugleventiler

GPA Flowsystem lancerer en kampagne på mini kugleventiler i messing og bronze, se det nedenfor. Kugleventilerne anvendes løbende til brugsvandsinstallationer i alment- og privat boligbyggeri. Der er store besparelser at hente ved mængdekøb. Læs mere


1 september 2017

Som et led af det nye uddannelsesforløb for VVS ér, indgår nu plastsvejsning.

GPA Flowsystem afholdte tidligere på året kursus for de tekniske skoler fra Hillerød og Roskilde. I fredags havde vi så teknisk skole fra Gladsaxe på kursus i plastsvejsning. Derudover havde vi også kursister med fra Bøgelund VVS A/S som skal i gang med en større renovering af et køleranlæg på Herlev sygehus. Læs mere