Telefon: +45 4386 0300

Kontakt mig

Produktchef Industri - Vest
Bent Mårtensson
+45 22 24 78 03
E-mail bm@gpa.dk

Plast-liner for betonbeskyttelse

6 september 2016

Plast-liner for betonbeskyttelse

Mange betonkonstruktioner udsættes for korrosive og slidende medier, eksempelvis rensningsanlæg, kemisk industri og vandværker. Disse faktorer fører til omkostningskrævende problemer, der kan undgås ved installation af en betonbeskyttelsesliner. Med HydroClick liner-systemet kan man undgå mange unødvendige omkostninger, så som langvarige driftstop og eventuelle bøder for lækage af miljøbelastende og farlige væsker samt dyre reparationer af betonkonstruktionen.


Egnet til både nybyggeri og renoveringer
Betonbeskyttelseslinere kan monteres ved nybyggeri eller ved renoveringer. Linersystemet tilbyder stor fleksibilitet og kan enten indstøbes på site, en anden løsning vil være at præfabrikere færdige betonelementer med lineren indstøbt på fabrikken, for siden at kunne færdigmonteres på byggepladsen.


Slidstærkt materiale
AGRUS’s liners findes i materialerne PE, HDPP, HDPP-el, PVDF og ECTFE. De forskellige materialer gør det muligt for os, at tilbyde liners med en høj kemisk resistens imod en lang række af korrosive medier.

Plasten modstår mekanisk slid og slag. Afhængigt af materiale kan lineren anvendes ved temperaturer up til 120°C og den kan endda fås i en UV-resistent variant.


Sikker installation
På bagsiden af lineren sidder et stort antal V-formet forankringsstudse, som indstøbes i betonkonstruktionen/forskallingen. Den mekaniske forankring i betonen betyder, at lineren tåler store belastninger uden at slippe – op til 80 ton/m2 i trækfasthed. Dette er en stor fordel sammenlignet med konkurrerende metoder med kemisk forankring, da den udvendige plastyderkappe risikerer at slippe fra betonen. Samlingerne imellem betonbeskyttelseslineren og rørtilslutninger svejses og konstruktionen bliver helt tæt.

Kom og hør nærmere på Vandtek d. 20.-22. september 2016.

Tags industri beton beskyttelse betonkonstruktioner byggeri


Flere nyheder
28 august 2018

Når det betyder noget, hvilken membranventil du bruger

Når du vælger en afspærringsventil til dit rørsystem, er der mange faktorer at tage hensyn til. En Saunders® membranventil anvendes, når der stilles høje krav til renhed i systemet. Læs mere


12 juni 2018

GPA Flowsystem A/S - løser og udvikler kundernes behov

GPA Flowsystem A/S har i 18 år været en kendt partner i rådgivning og salg af mediebærende rørsystemer og dertil komplimenterende produkter, primært til Industrien og Building Service. Med vores rådgivning, systemløsninger og komplimenterende produkter, betyder det ofte, at kunden kan nøjes med at handle ét sted. Læs mere