Telefon: +45 4386 0300

Find os på VVS'19

6 maj 2019

Find os på VVS'19

Så er det på onsdag, det går løs

Det tegner til at blive en succes, når VVS-messen for 14. gang slår dørene op og byder indenfor til tre dage med brancheinspiration, produktnyheder, og masser af netværk.


Vores dygtige produktspecialister står klar på stand A-1040 for at fortælle dig mere om vores komplette rørsystemer i termoplast og metal.

Kom og IR-svejs

Vi har den nyeste IR-svejsemaskine med på messen. Svejsetiden er op til 70 % kortere, sammenlignet med almindelig stuksvejsning. Kig forbi vores stand og prøv selv forskellen. 

Rørsystemer 

Vi har både rørsystemer i termoplast og Rustfri press. Hør bl.a. om alle fordelene ved vores nye PURAD High Purity rørsystem til laboratorievand eller bliv klogere på vores bæredygtige løsninger inden for Rustfri press-rørsystemer og rødgodsventilsortiment. 

Softice og konkurrence

Vi serverer lækre kolde softice hele messen igennem, så kig forbi og få lidt sødt til ganen. Du har også mulighed for at deltage i vores konkurrence om en vinkurv fra Holte Vinlager til en værdi à kr. 500,-

Vi glæder os til at se dig på stand A-1040

Bestil din gratis entrébillet her.

Tags messe vvs


Flere nyheder
25 juni 2019

Sommerferie

Vi holder åbent som normalt hen over sommeren... Læs mere


7 juni 2019

Udsalg

Vi udfaser vores sortiment af VIR messing ventiler og sælger dem derfor til spotpris. Tilbuddet er gældende så længe lager haves... Læs mere


7 juni 2019

Rørcenterdagene

Kig forbi stand 102 onsdag 19. juni til torsdag 20. juni, når Teknologisk Institut for 17. gang holder.... Læs mere


3 juni 2019

Lager lukket fredag 7. juni 2019

Fredag 7. juni sender vi ikke varer fra vores lager i Glostrup. Vi... Læs mere