Telefon: +45 4386 0300

Fordelene er mange med High-Purity

6 november 2018

Fordelene er mange med High-Purity

De moderne plastrørstyper afgiver mindre stoffer og har en glattere overfladeruhed end de klassiske syrefaste “mejeri-rør” og de elektropoleret rør. Dermed er der lav risiko for opbygning af biofilm og man undgår samtidigt bakterievækst i rørinstallationen. Endvidere undgår man metal forurening eller migration med produktet. Ved anvendelse af mikroorganismer til fremstilling af produkter, kan tilstedeværelsen af metalioner fra syrefaste rør reducere udbyttet med over 40%.

De moderne svejsemetoder som infrarød og vulstfri svejsning sikrer fuld sporbarhed på alle samlinger.

High-Purity rørsystemet findes i følgende materialer:

High-Purity plastrørsystemer har en levetid på minimum 50 år og der dannes hverken korrosion indvendigt eller udvendigt i rørinstallationen.

Der er lav risiko for biofilm grundet den overlegne overfladeruhed og derved minimeres risikoen for bakteriedannelse i installationen. Endvidere undgår man metalforurening og migration med mediet/produktet i rørsystemet.


Besparelse

Der er en betydelig besparelse på installationsomkostningerne og de efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesomkostninger grundet:

  • Fuldautomatisk svejseproces med fuld sporbarhed
  • Intet behov for kemisk passivisering
  • Intet behov for NDT endoskopi
  • Nem inspektion af svejsningen


Systemerne omfatter rør, fittings, ventiler og armaturer.

Sterilisation af rørsystemet kan klares på flere måder afhængigt af materiale, enten ved brug af dampsterilisation, kemisk ved brug af syre og lud eller ved tilførsel af ozon.

Tags rørsystem laboratorie rør køling process industri building service


Flere nyheder
22 januar 2019

Total udskiftning af brugsvand- og afløbsinstallationer

Find ud af hvorfor det kvalitetsfokuserede firma Finn L. & Davidsen A/S benytter Saunders membranventiler, når de udskifter brugsvand- og afløbsinstallationer i 506 lejligheder og to erhvervsbygninger. Læs mere


4 januar 2019

Vi flytter - Ny lokation i Jylland

Vi flytter fra vores kontor på Rådhustorvet i Randers til INCUBA Navitas på Aarhus Havn. Læs mere


4 december 2018

Prisjustering 2019

Grundet stigende energiomkostninger i Europa og råvareprisstigninger, er vi desværre nødsaget til at regulere vores listepriser. Læs mere


15 november 2018

Vi tæller lageret hos GPA

Fredag 23. november 2018 holder vi lagerstatus - I den forbindelse sender vi kun varer fra vores lager i Sverige. Læs mere