Telefon: +45 4386 0300

Job - Vi leder efter en Teknisk sælger

7 oktober 2019

Job - Vi leder efter en Teknisk sælger

Teknisk sælger / Applikationsspecialist tekniske installationer


Opsøgende løsnings- og projektsalg til industrien i Jylland og på Fyn – Kontor i Aarhus


Rådgiver der kan se og opsøge salgsmuligheder

Med reference til direktøren indgår du i salgsteamet på 4 eksterne konsulenter og 4 interne sælgere og beregnere. Du får ansvaret for industrisegmentet i Jylland og på Fyn, der bl.a. består af den kemiske industri, fødevareindustrien, medicinalindustrien, energisektoren, biogas, maskinbyggere m.fl.

En væsentlig del af salget er projektorienteret og du skal med støtte fra baglandet rådgive kunderne om såvel større systemløsninger som enkeltkomponenter. Dine hovedprodukter er inden for komplette rørsystemer, slanger, koblinger, fittings, ventiler og instrumentering.

På sigt vil forskrivningssalg gennem rådgivende ingeniører være en naturlig del af din salgsindsats.

Efter grundig introduktion til produkterne, planlægger og gennemfører du selvstændigt dine salgsaktiviteter. Omkring halvdelen af din tid videreudvikler og servicerer du eksisterende kunder og den anden halvdel går med at opsøge nye projekter og kunder. Du forventes at være ude hos kunder ca. 3 dage om ugen. Kontortiden, som typisk vil være torsdag og fredag, på kontoret i Århus, går med planlægning, opfølgning, rådgivning og udarbejdelse af tilbud.

Efterhånden som din viden om produkterne opbygges, er det tanken, at du får produktansvaret for en del af porteføljen.


Du har teknisk indsigt og lyst til rådgivning og salg

Enten har du allerede succes som ekstern sælger, eller du har nu lysten til at skifte jobbet som intern sælger, produktchef, procesteknikker eller lignende ud med et mere udadvendt job.

Du skal have en god teknisk forståelse og have lyst til såvel den produktorienterede som den forretningsmæssige dialog med kunderne.

Som person er du handlingsorienteret og udadvendt. Du trives i en alsidig hverdag med en stor kontaktflade. Du er fokuseret på at levere resultater, du har en struktureret arbejdsstil, er god til at planlægge og du er en udpræget holdspiller, der ved, at det er sammen med dine kollegaer, at de bedste resultater nås.

Der vil være tæt kontakt til førende europæiske leverandører indenfor branchen, som bl.a. kan hjælpe dig med tekniske spørgsmål, ligesom du deltager på messer i udlandet. Du skal derfor kunne begå dig på engelsk.


Du tilbydes

Ved at vælge os som din nye arbejdsgiver får du ansættelse i en solid og tryg virksomhed, hvor tillid og respekt er i højsædet. Der arbejdes med langsigtede mål og der lægges vægt på åbenhed og ”frihed under ansvar”. Du vil opleve trygheden fra den store virksomhed med den lille virksomheds fleksibilitet og mulighed for selv at påvirke din hverdag.

Du får en grundig introduktion, løbende kurser, deltagelse på messer, et stærkt bagland af dygtige kollegaer og en konkurrencedygtig produktportefølje fra førende europæiske producenter. Målet er, at du bliver en efterspurgt applikationsspecialist inden for fremtidens materialer i plast.

Aflønning består af god fast løn, bonus, firmabil, pension, sundhedssikring m.m.


Sådan ansøger du

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent hos KAR+CO Christian Bonde på telefon 40275900.

Ansøgningsfrist - Hurtigst muligt - Upload din ansøgning her.


Photo created by pressfoto - www.freepik.com

Tags teknik industri salg job


Flere nyheder
27 februar 2020

Godkendt til drikkevand

Vi lancerer nu en forbedret mini 581 kugleventil i rødgods, som efterlever myndighedskrav jf. GDV-ordningen. Læs mere


15 januar 2020

GPA styrker salgsorganisationen

Vi har styrket kompetencen med to nye eksterne Produktchefer på hhv. Sjælland og Fyn/Jylland. Læs mere


6 december 2019

Messe 31. januar 2020

Rent vand er en af de vigtigste forudsætninger for sundhed - Find os på Vandværksmessen stand 33 og hør mere. Læs mere


6 december 2019

Kloakmessen 2020

Kig forbi stand D-3108 på Messe C i Fredericia 23.-24. januar. Print din gratis adgangsbillet her. Læs mere