Telefon: +45 4386 0300

Vi flytter - Ny lokation i Jylland

4 januar 2019

Vi flytter - Ny lokation i Jylland

Efter 11 gode år på Rådhustorvet i Randers, er tiden nu kommet til at rykke teltpælene op og komme videre. 

Vi har fundet de helt ideelle rammer hos INCUBA Navitas på Aarhus Havn. Her bliver vi en del af INCUBAs miljø og netværk og får samtidig adgang til de mange services og faciliteter.

Vi glæder os til de nye flotte rammer og naboskabet med de mere end 80 andre innovative virksomheder, som allerede bor i INCUBA Navitas. 

Vi forventer at være helt på plads på vores nye kontor 21. januar 2019.

Vores nye adresse er:

GPA Flowsystem A/S
Inge Lehmanns Gade 10, 5. sal lokale 14
8000 Aarhus C

Vores hovedkontor vil stadig være at finde på Paul Bergsøes Vej 8 i Glostrup.

Hvorfor faldt valget på INCUBA?

INCUBA understøtter udviklingsorienterede virksomheder ved at skabe og drive værdiskabende miljøer i samarbejde med Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og andre videns intensive virksomheder.

I Navitas-bygningen findes bl.a. AU Ingeniørhøjskolen og Maskinmesterskolen. Dette giver os mulighed for vidensdeling samt skabe et netværk med de studerende, og dermed chance for at udvikle pilotprojekter sammen, inden for applikationsområderne Life science, Cleantech, levnedsmiddel og meget mere.

Vi får løbende mulighed for at præsentere vores løsninger, for de andre virksomheder og studerende i bygningen, hvilket dermed kan være med til at præge vores fremtidige udvikling i GPA.

Læs mere om INCUBA Navitas.


Flere nyheder
22 januar 2019

Total udskiftning af brugsvand- og afløbsinstallationer

Find ud af hvorfor det kvalitetsfokuserede firma Finn L. & Davidsen A/S benytter Saunders membranventiler, når de udskifter brugsvand- og afløbsinstallationer i 506 lejligheder og to erhvervsbygninger. Læs mere


4 januar 2019

Vi flytter - Ny lokation i Jylland

Vi flytter fra vores kontor på Rådhustorvet i Randers til INCUBA Navitas på Aarhus Havn. Læs mere


4 december 2018

Prisjustering 2019

Grundet stigende energiomkostninger i Europa og råvareprisstigninger, er vi desværre nødsaget til at regulere vores listepriser. Læs mere


15 november 2018

Vi tæller lageret hos GPA

Fredag 23. november 2018 holder vi lagerstatus - I den forbindelse sender vi kun varer fra vores lager i Sverige. Læs mere