Telefon: +45 4386 0300

Vi søger en Teknisk sælger på Fyn/Jylland

28 september 2018

Vi søger en Teknisk sælger på Fyn/Jylland

Rådgiver der kan se og opsøge salgsmuligheder

Med reference til direktøren indgår du i salgsteamet på 3 eksterne konsulenter og 4 interne sælgere og beregnere. Du får ansvaret for industrisegmentet i Jylland og på Fyn, der bl.a. består af den kemiske industri, fødevareindustrien, medicinalindustrien, energisektoren, biogas, maskinbyggere m.fl.

En væsentlig del af salget er projektorienteret og du skal med støtte fra baglandet rådgive kunderne om såvel større systemløsninger som enkeltkomponenter. Dine hovedprodukter er inden for komplette rørsystemer, slanger, koblinger, fittings, ventiler og instrumentering.

Forskrivningssalg gennem rådgivende ingeniører vil være en naturlig del af din salgsindsats.

Efter grundig introduktion til produkterne, planlægger og gennemfører du selvstændigt dine salgsaktiviteter. Omkring halvdelen af din tid videreudvikler og servicerer du eksisterende kunder og den anden halvdel går med at opsøge nye projekter og kunder. Du forventes at være ude hos kunder ca. 2-3 dage om ugen. Kontortiden går med planlægning, opfølgning, rådgivning og udarbejdelse af tilbud.

Efterhånden som din viden om produkterne opbygges, er det tanken, at du får produktansvaret for en del af porteføljen.

GPA Flowsystem har hovedkontor i Glostrup og det jyske salgskontor bliver ved årsskiftet flyttet fra Randers til et spændende miljø hos Navitas på Århus havn.


Du har teknisk indsigt og lyst til rådgivning og salg

Enten har du allerede succes som ekstern sælger eller du har nu lysten til at skifte jobbet som intern sælger, produktchef, procesteknikker eller lignende ud med et mere udadvendt job.

Du skal have en god teknisk forståelse og have lyst til såvel den produktsorienterede som den forretningsmæssige dialog med kunderne.

Som person er du handlingsorienteret og udadvendt. Du trives i en alsidig hverdag med en stor kontaktflade. Du er fokuseret på at levere resultater og du er en udpræget holdspiller, der ved, at det er sammen med dine kollegaer, at de bedste resultater nås.

Der vil være tæt kontakt til førende europæiske leverandører indenfor branchen, som bl.a. kan hjælpe dig med tekniske spørgsmål, ligesom du deltager på messer i udlandet. Du skal derfor kunne begå dig på engelsk.


Du tilbydes

Ved at vælge GPA Flowsystem A/S som din nye arbejdsgiver får du ansættelse i en solid og tryg virksomhed, hvor tillid og respekt er i højsædet. Der arbejdes med langsigtede mål og der lægges vægt på åbenhed og ”frihed under ansvar”. Du vil opleve trygheden fra den store virksomhed med den lille virksomheds fleksibilitet og mulighed for selv at påvirke din hverdag.

Du får en grundig introduktion, løbende kurser, deltagelse på messer, et stærkt bagland af dygtige kollegaer og en konkurrencedygtig produktportefølje fra førende europæiske producenter. Målet er, at du bliver en efterspurgt applikationsspecialist inden for fremtidens materialer i plast.

Aflønning består af god fast løn, bonus, firmabil, pension, sundhedssikring m.m.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent hos KAR+CO Christian Bonde på telefon 40275900.

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jvf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Tags b2b salgskonsulent industri job salg


Flere nyheder
25 juni 2019

Sommerferie

Vi holder åbent som normalt hen over sommeren... Læs mere


7 juni 2019

Udsalg

Vi udfaser vores sortiment af VIR messing ventiler og sælger dem derfor til spotpris. Tilbuddet er gældende så længe lager haves... Læs mere


7 juni 2019

Rørcenterdagene

Kig forbi stand 102 onsdag 19. juni til torsdag 20. juni, når Teknologisk Institut for 17. gang holder.... Læs mere


3 juni 2019

Lager lukket fredag 7. juni 2019

Fredag 7. juni sender vi ikke varer fra vores lager i Glostrup. Vi... Læs mere