Telefon: +45 4386 0300

Building Service

Udover at levere produkter til industrielle formål, så leverer vi også produkter og systemløsninger til bl.a. VVS-installationer i byggesektoren, samt udstyr til brandsikkerhed og brandbekæmpelse.


Som kunde hos os, så finder du plastrør, fittings og ventiler af høj kvalitet, til almene installations- og byggeprojekter, men også et bredt sortiment af rør, fittings og ventiler i både rustfrit stål, støbejern, messing og rødgods.

Hos GPA anser vi os som utrolig godt rustede til håndtering af vand i alle henseender. Skal du bygge et komplet system med ventilation, køling eller aircondition, så har vi alle de nødvendige produkter. Vi leverer messing kugleventiler der er nemme at installere og holder i mange år, samt strengreguleringsventiler til alle typer af HVAC-systemer.


Vi leverer også produkter til systemer, der skal kunne håndtere drikkevand. Herunder ventiler i rødgods, samt dertilhørende drikkevandsgodkendte rør. Yderligere finder du også produkter til afløbssystemer i form af riste, vandlåse, rør, afløbskåle, vakuumventiler osv.


Ønsker du at udstyre dit hjem eller måske din arbejdsplads med et brandskab, så kan vi også hjælpe.
Vi har udstyret til brandbekæmpelse, i form af slangevindere, både til montering i stilsikkert skab, der ikke ødelægger rummets design, men også til direkte vægmontering i skarpe farver, der fanger opmærksomheden - Find alt vores brandmateriel her.