Telefon: +45 4386 0300

Rensningsanlæg

En af vores vigtigste ressourcer i Danmark er vores vand. Vandet, som allerede er blevet brugt af os skal tilbage til havet, søer og floder, men uden at forurene miljøet. vigtig ressource i Danmark. Derfor renser vi vores spildevand, og fjerner gødningsrester og lign. for at forhindre overgødning og mindske forstyrrelsen af Jordens naturlige kvælstofkredsløb. I denne proces, så indgår der en række forskellige kemikalier og andre korrosive medier, der kræver rør, fittings og ventiler af god kemisk resistens.

I over 20 år har GPA specialiseret sig i netop denne slags processer, samt hvordan man bedst transporterer medier fra punkt A til punkt B. Dette kan eksempelvis være ventiler i forskellige plastmaterialer, dobbeltrør til øget sikkerhed eller glasfiberriste til applikationer hvor der findes medier med høj korrosivitet. Uanset kravene er GPA en hjælpende hånd hele vejen fra idé til en komplet, afsluttet løsning.

Proces

I oprensningsprocessen anvender man kemikalier til bl.a. at udfælde de fosforholdige forbindelser i vandet. I tilfælde af længere transport af mediet, så kan en yderligere beskkytelsesbarrire være at foretrække, såfremt der skulle opstå en eventuel lækage.

GPAs Poly-Flo i enten PP eller PE er et dobbeltrørsystem ekstruderet sømløst i ét produktionstrin. Det er let og enkelt at installere, og forgår ved simultansvejsning,d man svejser både inder- og ydrerør samtidig. Da det er modstandsdygtigt overfor korrosive medier, så er det oplagt alternativt til stål eller andre metaller, da det er nemmere at installere, mere økonomisk og nemmere at vedligeholde. Derudover finder man kugle-, membran- og butterflyventiler i selvsamme plastmaterialer, hvilket skaber et komplet og gennemarbejdet system til din applikation.

Sikkerhed

Mange af processerne fra rensningen afgiver sure gasser, der er korrosive og skader konstruktionen og ventilationen i stålmaterialer. Selvølgelig er GPA opmærksom på udfordringerne, der findes i denne type miljøer.

Platforme og tilhørende materialer i glasfiberarmeret plast er et eksempel på et produkt, der kan tåle aggressive medier samtidig med, at det er slidstærkt og letanvendeligt. Også ventilationsudstyr i plastmaterialer er at foretrække, da det nemt holder 100% tæt og reducere risikoen for lækage, da der ikke opstår rust, som der ellers ville gøre i metalsystemer.

Produkter du finder inden for rensningsanlæg