Telefon: +45 4386 0300

Certificerende kursus i sammenføjning af press rørsystemer

 

Vi kan som uddannelsesvirksomhed i Danmark, tilbyde et certificerende kursus i sammenføjning af press rørsystemer.

Vores underviser tilrettelægger og afholder virksomhedstilpassede kurser til de forskellige faggrupper inden for byggesektoren.


Faggrupperne er typisk rådgivende ingeniører, større entreprenører, VVS-installatører og kølefirmaer. Hvis du har et behov for at udbygge din viden og kompetencer, og samtidigt ønsker at kunne dokumentere dine færdigheder til dine kunder og samarbejdspartnere, så er vi den rette partner for dig.

Vores team holder sig altid ajour med den nyeste viden og teknologi, der kan være med at til at styrke og gavne vores kunders konkurrenceevne og sikre bæredygtige installationsløsninger.

 

Vores certificerende kursus består både af teori og en efterfølgende praktisk træning.

Hvis du deltager i vores certificerende kurser, så anvender vi altid en akkrediteret og uvildig tredjeparts inspektionsvirksomhed, som bedømmer de færdige press samlinger fra kurset, inden et evt. certifikat udstedes.

Inden den praktiske del af undervisningen påbegyndes, gennemgår du en dybdegående materialelære, som omhandler følgende:


  • Korrosionsformer og materialesammensætning
  • Den galvaniske spændingsrække
  • Metallers forskellighed
  • Mikrobiel betinget korrosion
  • Rustfrit stål og rødgods
  • Relevante love jf. VA, GDV og DVGW.
  • Sammenføjningsmetode press rørsystemer

 

Det certificerende svejsekursus er velegnet til dig, som tidligere har arbejdet med eller foreskrevet rustfri press rørsystemer til bl.a. brugsvandsinstallationer og sekundære kølesystemer, og som ønsker at udbygge sin viden og dokumentere sine kompetencer.

 

Når du deltager i vores kurser, sikrer du din kompetence omkring tekniske installationer i industrien og byggeriet, hvor vores rørsystemer anvendes dagligt. Du kan med den fornyede viden være med til at sikre en korrekt installation og dermed undgå dyre reklamationer grundet installationstekniske fejl.

 

Kontakt vores salgsorganisation på tlf. 43 86 03 00 eller på mail info@gpa.dk for at høre mere om vores kurser og priser.


Flere uddannelseskurser

Grundkursus i plastsvejsning

Grundlæggende gennemgang af plastsvejsmetoder og håndtering af plastmaterialer Læs mere


Certificerende kursus i plastsvejsning

Kursus i plastsvejsning som giver dig et certifikat til anderledes svejsemetoder: Læs mere


Kursus for rådgivere

Kursus for ingeniører og projektledere, som ønsker at uddybe deres viden Læs mere