Telefon: +45 4386 0300

NYT agentur

22 januar 2021

NYT agentur

NYT agentur fra Swissfluid

GPA er ny foretrukket distributør af Swissfluid produkter. Swissfluid AG er en innovativ schweizisk familieejet virksomhed, der har fremstillet produkter af høj kvalitet i 35 år.

Vi er stolte og glade for nu at kunne tilbyde, et komplet sortiment af prøveudtagningsventiler og systemer til procesindustrien.

Vores nye sortiment inkluderer prøveudtagningssystemer til væske- og gasanvendelser til kemiske processer, både til trykløse og trykførte rørsystemer og tanke. Der tilbydes både standardiserede og skræddersyede løsninger med hensyn til anvendelse, materialevalg, manuelt eller automatisk betjent afhængigt af det miljø, de skal bruges i. Repræsentative prøver tages i ønskede mængder med meget høj pålidelighed i både åbne og lukkede systemer.

Læs mere om vores sortiment af prøveudtagningssystemer  her eller læs mere om procesventiler her

Tags kemi industri pharma produktlancering produktnyhed biotek procesteknik


Flere nyheder
22 januar 2021

NYT agentur

Helt nyt produktsegment til den pharmaceutiske og kemiske industri - PTFE linede procesventiler, skueglas og prøvetagningsventiler! Læs mere


21 januar 2021

Online fagmesse 29/1

Tilmeld dig Danske Vandværkers online messe og følg 14 spændende foredrag. Tilmeld dig her... Læs mere


8 december 2020

Julehjælp

Vi støtter Blå Kors' julehjælp. Pengene fra indsamlingen går ubeskåret til hjælp til trængte børnefamilier. Læs mere


16 november 2020

Lageroptælling

Vi holder status på vores lager i Glostrup på fredag 20. november 2020 - I den forbindelse sender vi kun varer fra vores lager i Sverige. Læs mere