Højtydende polyethenslanger til jordvarmeanlæg    

Et anlæg til jordvarme konstrueres med henblik på lang holdbarhed. Det gælder ikke mindst de polyethenslanger, som går ned i borehullerne og cirkulerer det kuldebærende medie. Hos GPA har vi et bredt udvalg af såvel slanger som elektrosvejsemuffer med lang levetid, som kan klare de barske forhold.              

Den rette type polyethenslanger til jordvarme

Jordvarme indebærer, at der bores en række huller i jorden, som udstyres med polyethenslanger. Derefter cirkuleres et kuldebærende medie i slangerne, som henter varme fra jorden i et lukket system, der kræver minimal vedligeholdelse. Men for at mindske risikoen for kommende vedligeholdelsesarbejder kræves det, at kollektorslangernes plastmateriale er af den rette type og kvalitet. Vi har gennem årene leveret adskillige meter polyethenslanger til jordvarmeanlæg. Hos GPA har vi et godt materialekendskab, når det gælder polyethenslanger og elektrosvejsemuffer. 

Eftersom det kuldebærende medie indeholder ethanol og dermed er brandfarligt, kræves det, at svejsningen gennemføres i overensstemmelse med gældende regler og krav. Ud over produkter og rådgivning tilbyder vi også certificerende kurser i stuk- og elektromuffesvejsning. Vi har endvidere et udvalgt sortiment af både enklere og mere avancerede svejsemaskiner til forskellige behov.

 

Spørg en ekspert

Hos GPA har vi et bredt udvalg af såvel slanger som elektrosvejsemuffer med lang levetid, som kan klare de barske forhold.