Specialister i rørsystemer og ventiler til kemisk industri

Som specialister i alle typer af flow har vi stor erfaring med at håndtere såvel kemi som prøveudtagning fra produktionen. Vi har et bredt udvalg af teflonlinede rør, fittings, ventiler og armaturer til transport af korrosive og giftige medier. Desuden har vi produkter til prøveudtagning af syrer, baser, organiske og uorganiske medier, hvilket bevirker, at vi kan påtage os et overordnet ansvar for flowet fra start til slut. Se mere her

Miljøvenlig og sikker prøveudtagning

I den moderne procesindustri er det vigtigt med en korrekt og sikker prøveudtagning. Højkvalitetsmål, små tolerancer, og garanteret personalesikkerhed og større miljøkrav er faktorer, der øger presset på industrien for at forbedre prøveudtagningen. Vi har mange års erfaring og tilbyder markedets bedste løsninger til repræsentativ prøveudtagning på en sikker og miljøansvarlig måde.

I sortimentet findes prøveudtagningsventiler og -systemer for væske- og gasapplikationer i kemiske processer, såvel trykløse som tryksatte rørsystemer og tanke. Vi tilbyder både standardiserede og kundetilpassede løsninger i forhold til applikation, materialevalg, manuelt eller automatisk styret afhængigt af det miljø, de skal anvendes i.

Spørg en ekspert

Uanset hvilken industri du opererer i, kræves viden om både materialer og dimensionering for at skabe et effektivt system til vandrensning. Det handler om at finde den rigtige type rørsystem, ventiler, fittings og installationssystemer baseret på forholdene, både med hensyn til materiale og kvalitet.