Komplet løsning til klorhåndtering i svømmehallen

GPA har i mange år været totalleverandør, når det gælder produkter til håndtering af væskeflow i svømmehaller. Alt fra vand til klorhåndtering og kemidosering fra store rør til små rørbærer. Men også produkter til håndtering af det korrosive miljø i kemikalierummet. Vi er en erfaren totalpartner, som kan levere hele løsningen og altid har et stort sortiment på lager, hvilket betyder høj forsyningssikkerhed og hurtig levering.  

Klorhåndtering i svømmehaller stiller store krav

Klor er ætsende, hvilket indebærer, at miljøet i en svømmehal i perioder er enormt korrosivt. Det stiller store krav til både fuger og materialer, når det gælder rør. Hos GPA har vi stor erfaring med sådanne miljøer og har leveret totalløsninger til mange svømmehaller. Til de rørføringer, som er mest udsatte, kan man med fordel anvende et dobbeltrørsystem. Det indre rør er fremstillet i et materiale, som kan håndtere de korrosive væsker, og det ydre rør er designet til at beskytte mod skader og udslip, hvis det indre rør skulle briste. For at mindske risikoen for uopdagede lækager mellem rørene kan man installere en lækagesensor, der advarer, hvis det indre rør bliver utæt.

Flangebeskyttelse for øget sikkerhed

For at beskytte personale og omkringliggende udstyr mod lækager i flangesamlinger eller ventiler anbefaler vi flangebeskyttelse. Det er en innovativ løsning, som gør det muligt at opdage lækager på et tidligt tidspunkt. Flangebeskyttelsen, som er fremstillet af plast, metal eller teknisk tekstil, monteres over en flangesamling og lukker kemikalierne inde ved en eventuel lækage. Den udvendige side af flangebeskyttelsen er forsynet med en pH-indikator, som omgående signalerer lækage. Alle vores flangebeskyttelse er UV-stabile og kan monteres både indendørs og udendørs.

Bredt udvalg af koblinger og kemislanger

I en svømmehal anvender man ofte forskellige materialer og dimensioner, hvilket gør det vanskeligere at koble de forskellige systemer sammen. Derfor har vi et bredt udvalg af mekaniske koblinger til samling af to forskellige typer slanger, eller fittings i forskellige materialer og dimensioner. 

Procesventilation i korrosive miljøer

Vi har også mange års erfaring med produkter til procesventilation i korrosive miljøer. I kemikalierummet skal der for eksempel være en god ventilation, som effektivt kan håndtere luften og udsuge klordampe og andre kemikaliedampe fra stinkskabe. Ud over fittings til selve ventilationssystemet leverer vi også plastventilatorer. De traditionelle metalventilatorer har for kort levetid i denne type aggressive miljøer, så derfor er en ventilator i et passende syrebestandigt plastmateriale at foretrække.

Spørg en ekspert

GPA har længe været en komplet leverandør af produkter til håndtering af flow i badeanlæg. Alt fra vand til klorhåndtering, fra store rør til små klemmer.