Vi vejleder dig til at vælge det rette rørsystem baseret på dine krav til vandrensning    

Uanset hvilken branche, du arbejder i, kræves der viden om såvel materialer som dimensionering for at skabe et effektivt system til vandrensning. Det handler om at finde den rette type af rørsystemer, ventiler, armaturer og installationssystemer baseret på forudsætningerne, både når det gælder materialer og kvalitet. Hos GPA har vi mange års erfaring og et unikt bredt sortiment, som sikrer, at vi kan vejlede dig til at vælge den rette løsning baseret på de krav der stilles fra projektets eller opgavens side.

En unik bredde på rørsystemer til forskellige typer vandrensning

Ifølge spildevandsbekendtgørelsen må industrier ikke udlede spildevand, som risikerer at forårsage skader på forsyningsnettet eller rensningsprocesserne. Kommunerne har heller ikke pligt til at håndtere og rense vand fra industriafløb. Det betyder, at virksomheder i medicinal- og procesindustrien selv skal etablere anlæg og rørsystemer til vandrensning. Afhængigt af branchen skal rensningsanlægget kunne håndtere alt fra procesvand til kedelvand, kølevand og skyllevand. Det er blandt andet derfor, at vi har opbygget et unikt bredt sortiment med alt fra dobbeltrør for øget sikkerhed, ventiler i forskellige plastmaterialer, mekaniske koblinger, slanger i små dimensioner og gitterriste i glasfiber til områder med høj korrosivitet. Vi vil altid kunne opfylde alle behov, både når det gælder høj forsyningssikkerhed og gennemtænkt logistik.

Få fordel af vores kompetence

Vores kunder værdsætter produkter med lang levetid og et samarbejde med en pålidelig partner, der kan opfylde alle deres behov. Derfor har vi gennem årene leveret til adskillige projekter, der vedrører vandrensning. Fordelen ved at samarbejde med en systemleverandør som os, med et stort sortiment er ikke bare, at hele processen bliver enklere og mere smidig. Det giver dig også mulighed for at udnytte vores mangeårige erfaring inden for vandrensning og vores viden, når det gælder materialevalg og dimensionering, uanset hvilket type anlæg det drejer sig om. Ud fra din kravspecifikation kan vi vejlede dig frem til den bedste løsning med optimalt flow.

Spørg en ekspert

Uanset hvilken industri du opererer i, kræves viden om både materialer og dimensionering for at skabe et effektivt system til vandrensning. Det handler om at finde den rigtige type rørsystem, ventiler, fittings og installationssystemer baseret på forholdene, både med hensyn til materiale og kvalitet.