Din totalleverandør for et godt flow i byggeriet

GPA har mange års erfaring med at levere komponenter til flowsystemer, der opfylder behovene i de fleste typer af offentligt og privat byggeri. Lige fra sygehuse, universiteter, hoteller, boliger til kontorbyggeri og svømmehaller.

Som Skandinaviens bredeste totalleverandør af systemløsninger og med stor teknisk knowhow hjælper vi dig med at skabe optimalt flow gennem hele bygningen – og hele dit projekt.

Opfyldelse af dine flowbehov uanset byggeri

Afhængigt af hvilken type byggeri, det drejer sig om, ser behovet for flowhåndtering forskelligt ud. Et sygehus indeholder mange tekniske rørinstallationer til drikkevand, komfort og scanner køling, ventilation, procesvand i laboratorier. Hoteller og kontorer har behov for rørsystemer til komfortkøling og drikkevand. Her kan GPA tilbyde højkvalitative flowtekniske produkter og systemløsninger, og bistå med tekniske flowberegninger, dimensionering, beregning af termisk ekspansion og sammentrækning. Svømmehaller skal kunne håndtere både klor- og ferskvand, men også ventilation i korrosive miljøer. Vi har både erfaringen og de produkter, som er nødvendige for at løse alle disse udfordringer og mere til.

 

 

Altid en løsning på lager 

Gennem årene har vi kontinuerligt udvidet vores sortiment og lagerfører i dag rør og fittings i en lang række forskellige dimensioner og materialer, men også pumper, ventiler, rørbærer og rørophæng og alt, hvad der ellers kræves for en velfungerende installation. Det bevirker, at vi kan tilbyde hurtige leverancer og førsteklasses logistik. Samtidig har vi udviklet vores viden om materialer og systemer, således at vi kan bidrage med stor teknisk kompetence og rådgivning allerede i projekteringsfasen. Så uanset om udfordringen opstår i forbindelse med flowhåndtering på sygehuset, universitetet, kontoret, i boligbyggeriet, eller i svømmehallen, har vi erfaringer vi kan dele med dig. 

Spørg en ekspert

GPA har mange års erfaring med at levere komponenter til flowsystemer, der imødekommer behovene hos de fleste typer kommercielle ejendomme – fra restauranter og hoteller til skøjtebaner og svømmehaller.