Rørsystemer til medicinfremstilling med strenge krav

Gennem mange år har vi leveret rørsystemer til anlæg til medicinfremstilling, hvilket har givet os en stor erfaring. Vi kan i dag levere en hel pakke af forskellige produkter, som dækker alt fra procesrørsystemer i PP, PVDF eller elektrisk ledende termoplastrør, membranventiler og prøveudtagningsventiler. Vi har endvidere rørsystemer i High Purity-udførelse, som kan anvendes til produktion af rentvandsapplikationer, for eksempel Pure Water (PW), Ultrapure Water (UPW) eller Water For Injection (WFI).      

Holdbare rørsystemer til medicinfremstilling

Ved medicinfremstilling forekommer der ofte kemikalier, som kan være ekstremt korrosive. Det kræver et rørsystem, som har særdeles gode egenskaber, når det gælder kemikaliehåndtering. Hos GPA har vi derfor et stort udvalg af rør i termoplast eller med fluorplastlining, som blandt andet kan tåle koncentreret svovlsyre, salpetersyre, saltsyre og natriumhydroxid, også ved høje temperaturer og høje tryk. For øget sikkerhed har vi endvidere dobbeltrørsystemer og flangebeskyttelse med pH-indikation, som signalerer lækage. Et andet område inden for medicinfremstilling er fremstilling af rentvand, f.eks. Pure Water (PW), Ultrapure Water (UPW) og Water For Injection (WFI). Vi har rørsystemer til håndtering af alle typer af kemikalier, rene medier og solvent afløbssystemer i produktionen og laboratorier. Desuden indebærer plast eller plastlinede rør, at man helt kan undgå de eventuelle problemer med oxidation og korrosion, som kan opstå i metalrør (f.eks. ‘rouging’).

Prøveudtagning, elektrisk ledende rør og ventilation              

Et kritisk område ved produktion af lægemidler er muligheden for prøvetagning på flere punkter i processen. Vi har kundetilpassede løsninger med et stort sortiment af prøveudtagningsventiler og systemer, både integreret i rørsystemet og bypass-løsninger, som gør det let at tage prøver fra hver enkelt batch. Til transport af opløsningsmidler kræves der rørsystemer, som kan aflede statisk elektricitet for at undgå risiko for gnistdannelse. Vi har en række forskellige rørtyper af elektrisk ledende materialer, som gør det muligt at potentialudligne rørsystemet. Som systemleverandør har vi endvidere et stort udvalg af produkter til ventilation i korrosive miljøer samt installationsmateriel som eksempelvis rørbærer, støtterender og ophæng, der opfylder særdeles strenge krav. 

 

Spørg en ekspert

Gennem mange år har vi leveret rørsystemer til anlæg til medicinfremstilling, hvilket har givet os en stor erfaring. Vi kan i dag levere en hel pakke af forskellige produkter, som dækker alt fra procesrørsystemer i PP, PVDF eller elektrisk ledende termoplastrør, membranventiler og prøveudtagningsventiler.