PLASTSVEJSNING KURSUS

GPA kan som uddannelsesvirksomhed tilbyde et diplomgivende  plastsvejsning kursus i de mest almindelige sammenføjningsmetoder i plast.

Vi tilpasser grundkurset i plastsvejsning nøje til dine specifikke behov. Vi lytter til, hvad du ønsker at få ud af kurset, og afholder kurser af 1 dags varighed.

Erfarne og certificerede undervisere

Vores certificerede undervisere har mange års erfaring inden for plastsvejsning. Alle har en stor viden om termoplast og forskellige plastsvejsemetoder. 

Undervisningen består af en teoretisk gennemgang af materialelære og svejseteknik. Efterfølgende vil der være en praktisk træning i de mest almindelige sammenføjningsmetoder, som anvendes i de tekniske installationer inden for industrien og byggeriet.

Diplomgivende grundkursus

Det diplomgivende grundkursus er velegnet til dig, som tidligere har arbejdet med plastsvejsning, og som ønsker at udbygge din viden og dokumentere dine kompetencer.

GPA tilbyder grundkursus for svejsning i PE, PP, PVDF eller ECTFE i følgende sammenføjningsmetoder:
• Stuksvejsning
• Muffesvejsning
• Elektromuffesvejsning
• Varmluftsvejsning
• Ekstrudersvejsning

Når du deltager i vores kurser, sikrer du din kompetence omkring tekniske installationer i industrien og byggeriet, hvor plastrørsystemer anvendes hver eneste dag.

Du kan med den fornyede viden være med til at sikre en korrekt installation og dermed undgå dyre reklamationer grundet installationstekniske fejl.

Kontakt os

For yderligere information om kursusindhold og priser, kontakt venligst vores salgsafdeling på tlf. 43 86 03 00 eller på info@gpa.dk.