En komplet løsning til industriel vandbehandling

I industrien og på vandværker er effektiv håndtering af væskestrømme afgørende. Vi tilbyder avancerede rørsystemer, ventiler, flowmålere, koblinger og slanger til en bred vifte af anvendelser, fra kemisk behandling til vandrensning.

Med årtiers erfaring inden for flowteknologi er vores løsninger ideelle til industriel vandbehandling, uanset om det drejer sig om drikkevandsforsyning på vandværker eller procesvand til fødevare- og farmaceutiske industrier. Vores produkter overholder strenge standarder, er certificerede og garanterer høj kvalitet og lang levetid.

Blødgjort drikkevand

Vandkvaliteten varierer geografisk, fra kalkfrit vand til vand med højt indhold af kalk eller jern. Moderne vandværker anvender central blødgøring for at levere blødere vand, der opfylder myndighedernes krav om fødevare- og drikkevandskvalitet.

Vores omfattende udvalg af rør, flowmålere og ventiler er godkendt til drikkevand og fødevarer og findes i forskellige materialer og design. Dette omfatter polyethylenrør til drikkevand og polypropylen- og PVDF-rør til transport af diverse medier.

Kølevand

PE100-RC-rør anvendes typisk i lukkede kølesystemer. Åbne returkølesystemer kræver vandbehandling for at forhindre kalkaflejringer og korrosion. Vi tilbyder komplette polyethylenrørsystemer, ventiler og armaturer til sekundære køleapplikationer. Vores polyethylenrørsystem opfylder DS 469:2013-kravene til bygningsvarme- og kølesystemer.

Som din systemleverandør gør vi hele processen nemmere ved at tage ansvar for koordineringen og bidrage med vores ekspertise i beregning og dimensionering.

Spørg en ekspert

I industrien og vandværker har man mange forskellige processer, som har behov for optimerede flow. Der kræves rørsystemer, ventiler, flowmålere, koblinger og slanger til alt fra kemikaliehåndtering til vandbehandlingsapplikationer.