Bredt udvalg af plastrør til rentvandsanlæg med krav om højeste hygiejneklasse

For at skabe et effektivt rentvandsanlæg, kræves der viden om såvel materialer som dimensionering.

De moderne plastrørstyper afgiver mindre stoffer og har en mere glat overflade end rustfri og elektropoleret rustfri rør og dermed undgås rouge-problemer og mikrobiologisk vækst (biofilm), som skaber bakteriedannelse i rentvandssystemet. Det handler om at finde den rette type af High Purity plastrør, ventiler, armaturer og tilbehør på grundlag af specifikke forudsætninger, som for eksempel kravene til renhedsniveau. Hos GPA har vi både mange års erfaring og et unikt bredt sortiment af materialer og kvaliteter, inklusive High Purity-rørsystemer der fremstilles i renrum og hygiejnepakkes til svejsning og montering i renrums miljøer.

Når du anvender et PURAD High Purity rørsystem i termoplast, er der store installationsbesparelser at hente og afhængigt af applikation har rørsystemet en levetid på op til 50 år. Der er Intet behov for kemisk passivering og NDT af svejsning og de moderne svejsemetoder som IR- og BCF giver også hurtigere installationstid og sikrer sanitære sammenføjninger af høj kvalitet og med fuld sporbarhed. Da rørsystemerne har en meget glat overflade og korrosionsbestandige, er der selvfølgelig også reduceret drifts- og vedligeholdelsesomkostninger i hele systemets levetid.

      

Plastrør til alle typer rentvandsanlæg

I dag er det mindre almindeligt at have særskilt rentvandsproduktion i hvert enkelt rum. I stedet opbygges der ofte et centralt placeret RO-anlæg med rørledninger, der føres frem til aftapningssteder, autoklaver og andre punkter i ejendommen. Det gør håndteringen mere rationel og øger sikkerheden, samtidig med at det stiller høje krav til kvalitet og renhed, både når det gælder plastrør, ventiler og svejsesamlinger. Hos GPA har vi et bredt udvalg af plastrør, fittings og ventiler i forskellige materialer og dimensioner. Alt fra koblinger og slanger til enklere anlæg med osmoserensning til store dimensioner til produktion af rentvand på industrielt niveau. Vi har endvidere et stort sortiment af membranventiler og Zero Dead Leg 3-vejs membranventiler til Ro-teknologi og laboratorievand, hvor der stilles store krav.

PURAD High Purity rør, fittings og ventiler til høje krav            

Afhængigt af hvilken type rentvand anlægget skal producere, stilles der forskellige krav til materialets egenskaber. Vi har komplette High Purity rørsystemer i PP, PVDF og ECTFE til applikationer, hvor der stilles store krav til materialerenhed og kemisk resistens.

Vores High Purity rørsystemer sammenføjes ved hjælp af en berøringsfri, fuldautomatiseret infrarød eller vulstfri svejseproces og leveres med komplet dokumentation og sporbarhed. Rør, fittings og ventiler fremstilles i renrum og rengøres derefter med ultrarent vand, som også er fuldautomatiseret proces. Efter produktion pakkes hvert enkelt rør individuelt i en lufttæt plastemballage for at forhindre forurening og skader under transport. Hele produktionen fra rengøring til pakning foregår i et renrum, klassificeret som ISO-klasse 5.

 

Spørg en ekspert

Det handler om at finde den rette type af High Purity plastrør, ventiler, armaturer og tilbehør på grundlag af specifikke forudsætninger, som for eksempel kravene til renhedsniveau. Hos GPA har vi både mange års erfaring og et unikt bredt sortiment af materialer og kvaliteter, inklusive High Purity-rørsystemer der fremstilles i renrum og hygiejnepakkes til svejsning og montering i renrums miljøer.