En komplet løsning til de tekniske rørinstallationer og brandsikring 

Vi nøjes ikke med at sælge ventiler af høj kvalitet til sygehuse og universiteter. Vi hjælper dig også med at dimensionere rørsystemet, beregne trykfald og dimensionere ekspansionslyrer og fixpunkter i dit rørsystem. Endvidere kan vi bistå med teknisk rådgivning omkring materialevalg, opmåling og optælling fra målfaste PI- og rørdiagrammer. Vi er med fra projekteringsfasen starter i samarbejde med rådgiver og bygherre, til det færdige projekt er udført på site i samarbejde med entreprenøren.

PRODUKTPORTEFØLJEN

Vores produktportefølje til kommercielt byggeri er komplette rørsystemer inklusive HVAC-ventiler til varmt og koldt brugsvand, centralvarme, sekundære køleapplikationer, brandvand og sprinklersystemer. Endvidere har vi et omfattende program af brandmateriel til brandsikring af bygningerne. Vi har både erfaringen og de produkter, som er nødvendige for at løse alle disse udfordringer og mere til.

 

erfaring, kvalitet & undervisning

Vi har næsten 40 års erfaring med samfundskritisk byggeri, som eksempelvis sygehuse og har ikke bare et bredt sortiment af produkter med den nødvendige høje kvalitet; vi kan også tilbyde certificerede svejsekurser der sikrer en langtidsholdbar installation.

Spørg en ekspert

Vi hjælper dig også med at dimensionere hele systemet fra rør til pumper og levere en færdiglavet løsning, der garanteret måler op. Derudover overvåger vi, hvor godt det fungerer, og servicerer det, så det varer i lang tid fremover.