Bredt udvalg af rørsystemer til kraftvarmeværker og røggasrensningssystemer  

I kraftvarmeværker og røggasrensningssystemer er miljøet både varmt og korrosivt. Det stiller høje krav til rør og ventiler til håndtering af korrosive væsker, som opstår i forbindelse med eksempelvis scrubbers til røggaskondensering. Hos GPA har vi mange års erfaring med levering af alt fra polypropylen plastrør til fluorplastlinede ventiler og kan desuden yde teknisk rådgivning omkring hvilke materialer, der opfylder de krav, som de forskellige dele af processen stiller.          

Rørmaterialer til røggasrensning i kraftvarmeværker

Processen, der omdanner affald til energi, er både meget varm og korrosiv. De dannede røggasser indeholder giftige stoffer, som vaskes væk i en scrubber, enten med vand eller en kemisk opløsning. Et anlæg til røggasrensning stiller derfor meget store krav til de rør og fittings, som anvendes. Vi har et bredt udvalg af alt fra polypropylene plastrør til fluorplastlinede ventiler og linere til stålkonstruktioner med høj bestandighed over for kemikalier, varme og korrosion, således at de kan tåle belastningerne i et anlæg til røggasrensning.

Et komplet udvalg af kvalitetsprodukter       

Som erfaren leverandør af rør, fittings og ventiler har vi stor viden om, hvilke materialer der kan leve op til kravene. Baseret på din proces og materialekravene udnytter vi vores kompetencer og erfaring til at vælge de produkter, som er nødvendige for at opnå et optimalt flow under de givne forhold. Som systemleverandør kan vi naturligvis også tilbyde en bred vifte af produkter med alt fra halvfabrikata og linere til flangebeskyttelse, ventiler, koblinger og slanger.  

Spørg en ekspert

I kraftvarmeværker og røggasrensningssystemer er miljøet både varmt og korrosivt. Det stiller høje krav til rør og ventiler til håndtering af korrosive væsker, som opstår i forbindelse med eksempelvis scrubbers til røggaskondensering. Hos GPA har vi mange års erfaring med levering af alt fra glasfiberarmerede plastrør til fluorplastlinede ventiler og kan desuden yde teknisk rådgivning omkring hvilke materialer, der opfylder de krav, som de forskellige dele af processen stiller.