EN NY STIL TIL EN NY TID

Indimellem skal vores varemærke opdateres for at følge med tiden. Den moderne udvikling som GPA har været igennem, vil vi gerne afspejle udadtil. Derfor har vi nu forfinet vores firmalogo, farve og skrifttype, så de bedre formidler den følelse af flow, som vi ønsker at skabe.


Vores nye hjemmeside er et resultat af bestræbelsen på konstant at give dig som kunde en så god oplevelse som muligt. Vi ønsker at forbedre os og være proaktive med målsætningen om at forenkle din hverdag og optimere dit flow – præcis som skrevet i logoet: Optimizing your flow.

VI UDVIKLER OS MEN BEHOLDER FARVEN

Den velkendte blå farve er gjort klarere og er suppleret med en nuance af turkis. Blå symboliserer ro, mens turkis signalerer energi. En balance mellem tryghed og aktivitet. Præcis ligesom vi står for sikker ekspertise og proaktive kunderelationer.

Vores grafiske element symboliserer flow. Det flyder også gennem vores nye logo, som gennem sine afrundede former skaber en følelse af strømlignet serviceånd. En form, der også minder om rør og fittings.

Hvad indebærer dette for dig som kunde?

Vi tænker på dig – det har vi altid gjort. At være en langsigtet partner er stadig vores vigtigste mål. Derfor bestræber vi os på at forstå dine behov, være proaktive og imødekommende. Vi vil sikre dig, at din oplevelse af os er den bedste. Vores nye udseende giver dig et klart billede af, hvordan vi udvikler os – men hvad betyder det egentlig for dig som kunde? Nedenfor viser vi de tre største forskelle.

EN ENKLERE HVERDAG

For os er vigtigt at tilegne sig ny viden og kompetencer og være opmærksomme på nye produkter og trends. På vores nye hjemmeside har vi indarbejdet den feedback, vi har modtaget fra kunderne og gjort det nemmere for dig, at finde det du søger.

  • Færre klik for at komme til rette produkt
  • E-handel til dig som ønsker en smidigere og mere fleksibel måde at handle på
  • Forbedrede søgefunktion

EN KILDE TIL VIDEN DU KAN STOLE PÅ

Vi holder altid vores løfter og kvalitetssikrer løbende. Gennem løbende uddannelse og vidensdeling skaber vi udvikling og vækst.

  • Live events / virtuelle kundebesøg – Vi vil gerne dele ud af vores viden og erfaring, men vi er lige så nysgerrige på dine spørgsmål og udfordringer. Det sidste års tid har vi afholdt gratis virtuelle arrangementer, hvor hundredvis af kunder og rådgivere har deltaget. Denne digitale kompetencegivende platform har vist sig succesfuld og vi vil udvikle det mod nye niveauer.
  • Uddannelser – Vores kurser i plastsvejsning er i fuld gang – vi tilbyder både certificerende kurser og diplomgivende grundkurser til dig, der er i starten af din svejsekarriere.
  • BIM/CAD – Nu har vi udviklet vores eget BIM/CAD-bibliotek – kontakt os for mere information!

Optimizing your flow

I takt med at vi har udvidet vores sortiment, har vi også udviklet vores produktkendskab. I dag har vi en unik kompetence, når det kommer til materialer, systemer og applikationer. Og derfor kan vi rådgive vores kunder til de mest holdbare og omkostningseffektive systemløsninger.

Vi tilbyder merværdi og fordele, og står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer. Tøv ikke med at kontakte os!

Velkommen til det nye GPA.DK