Grundkursus i plastsvejsning

GPA kan som uddannelsesvirksomhed i Danmark, tilbyde et diplomgivende grundkursus i de mest almindelige sammenføjningsmetoder i plast.
Et grundkursus i plastsvejsning er helt tilpasset dine behov. Vi lytter til, hvad du ønsker at få ud af kurset og afholder kurser af 1 dags varighed.
Kurset afholdes af en erfaren og certificeret underviser, som har en stor viden om termoplast og plastsvejsemetoder.
Undervisningen består af en teoretisk gennemgang af materialelære og svejseteknik. Efterfølgende vil der være en praktisk træning i de mest almindelige sammenføjningsmetoder, som anvendes i de tekniske installationer inden for industrien og byggeriet.

Det diplomgivende grundkursus er velegnet til dig, som tidligere har arbejdet med plastsvejsning og som ønsker at udbygge sin viden og dokumentere sine kompetencer.

GPA tilbyder grundkursus for svejsning i PE, PP, PVDF eller ECTFE i følgende sammenføjningsmetoder:
• Stuksvejsning
• Muffesvejsning
• Elektromuffesvejsning
• Varmluftsvejsning
• Ekstrudersvejsning

Når du deltager i vores kurser, sikrer du din kompetence omkring tekniske installationer i industrien og byggeriet, hvor plastrørsystemer anvendes hver eneste dag.
Du kan med den fornyede viden være med til at sikre en korrekt installation og dermed undgå dyre reklamationer grundet installationstekniske fejl.
Kontakt vores salgsorganisation på tlf. 43 86 03 00 eller på mail info@gpa.dk for at høre mere om vores diplomgivende kurser og priser.