GPA Flowsystem A/S har med virkning fra 1. December 2022 ansat Allan Nelbom som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som afd. Direktør hos Hans Buch A/S, hvor han har været i 12 år.

Hvilke erfaringer bringer du med til gpa?

Jeg kommer med 26 års erfaring fra branchen hvor jeg de sidste 12 år har været hos Hans Buch A/S og Fritz Schur Teknik A/S som Afd. Direktør med fokus på procesindustrien og maskinbyggere. Derudover har jeg været hos FESTO og J. Klitsø, samt været formand for brancheforeningen BITVA og bestyrelsespost i bl.a. Dansk Erhverv i 6 år.

Allan Nelbom
Adm. direktør – GPA Flowsystem A/S

Jeg kommer til at starte i en velrenommeret virksomhed som GPA Flowsystem A/S der har produkter og leverandører på den højeste hylde, som for mig er en spændende mulighed, jeg gerne ville være med til at udvikle videre på. Jeg ser speciel frem til at møde vores kunder og sætte skub på vores digitalisering og bygge videre på vores bæredygtigheds profil, som står mig meget nært.

Hvilke visioner ønsker du at realisere hos gpa?

“Digitalisering og bæredygtighed står mig meget nært” – Allan Nelbom

GPA Byder velkommen

Teamet hos GPA ønsker Allan stort tillykke med rollen i spidsen for virksomheden. Vi glæder meget til det fremtidige samarbejde.