GPA og POLOPLAST præsenterer innovative afløbssystemer til nutidens og fremtidens byggerier.

POLOPLAST er mere end bare et brand inden for afløbsrør til bygninger. Det er et omfattende system af nøje afstemte komponenter med 20 års garanti.

POLO-KAL® Den Autentiske Lyddæmpning

POLO-KAL XS lyddæmpende afløb, eksklusivt hos GPA Flowsystem i Danmark, er den ultimative løsning. POLO-KAL XS afløbssystem har bestået Frauenhofer-testen (EN 14366) og overstiger konkurrenterne inden for lyddæmpning for bygningslyd.

Pladsbesparende Løsninger med POLOPLAST

De innovative muffekonstruktioner samles med en fast integreret gummiring som er pladsbesparende idet den er smallere end traditionelle muffer. Installationen er enkel, da rørene ikke kræver affasning eller rejfning efter skæring.

Fordele ved POLO-KAL XS

POLOPLAST-rør samles uden behov for glidemiddel, hvilket gør installationen hurtig og bekvem. Vores tre-lags polypropylenrør med forstærket midterlag garanterer stabilitet og minimale vibrationer. Ved vandret montering øges afstanden mellem ophængene og giver ekstra stabilitet.

POLOPLAST-systemet har den mindste længdeudvidelse på markedet, hvilket ofte eliminerer behovet for ekspansionsmuffer. Rørene er tydeligt markeret i centimeter, hvilket gør præcise målinger nemme.

POLOPLAST afløbssystem tåler kortvarige vandtemperaturer op til 97 grader.

Trækfast Samling med ASV Forankringsbøjle: Ved krav om trækfast samling, som f.eks. ved tagafvanding eller pumpeafløb, kan vores system bruge ASV Forankringsbøjler, der er trækfast op til 2,5 bar for rør op til 75 mm og 2,0 bar for 110 mm rør. Som den eneste producent af plastik afløbssystemer tilbyder Poloplast en imponerende 20 års garanti.

GPA leverer førsteklasses afløbssystemer til byggeri og industri. Kontakt Vores POLOPLAST ekspert; Salgsingeniør Thomas Baeré på +45 61 51 69 06 for at drøfte dine behov og krav. Du kan også kontakte intern salg som kan hjælpe dig med bestilling og andre spørgsmål.