POLOPLAST

POLOPLAST er specialister i afløbsrør og afløbssystemer. Med mere end 65 års erfaring inden for udvikling af plastrørsystemer er de en af Europas teknisk førende i branchen. Deres innovative og omfattende afløbssystemer består af detaljerede og tekniske komponenter af høj kvalitet.

Som eneproducent af plastik afløbssystemer tilbyder Poloplast en imponerende 20 års garanti.

Hos GPA kan du købe et stort udvalg af produkter fra POLOPLAST. Læs mere om POLOPLAST afløbssystemer.

POLO-KAL®

POLO-KAL XS er lyddæmpende afløbssystemer, som sælges eksklusivt hos GPA i Danmark. Disse afløbssystemer har bestået Frauenhofer-testen (EN 14366) og er den ultimative løsning til lyddæmpning af bygningslyd.

Smarte funktioner

POLO-KAL XS er både brugervenlige og pladsbesparende. Produkterne er designet med smarte funktioner, som forenkler arbejdet.

Blandt andet kan rørene samles uden brug af glidemiddel, og det forstærkede mellemlag garanterer stabilitet og minimale vibrationer.

De innovative muffekonstruktioner samles med en fast integreret gummiring, som er pladsbesparende idet den er smallere end traditionelle muffer. Installationen er enkel, da rørene ikke kræver affasning eller rejfning efter skæring.

POLOPLAST-systemet har den mindste længdeudvidelse på markedet, hvilket ofte eliminerer behovet for ekspansionsmuffer. Rørene har tydeligt markeret centimeter trykt på, hvilket gør det nemt at måle præcist.

Afløbssystemet tåler kortvarige vandtemperaturer op til 97 grader.

ASV forankringsbøjler

Trækfast samling med ASV forankringsbøjle: Ved krav om trækfast samling, som f.eks. ved tagafvanding eller pumpeafløb, kan vores system bruge ASV forankringsbøjler, der er trækfaste op til 2,5 bar for rør op til 75 mm og 2,0 bar for 110 mm rør.

Se rørfittings og tilbehør fra POLOPLAST.

Kontakt os

Vil du vide mere om dette innovative produkt? Kontakt Vores POLOPLAST ekspert, Salgsingeniør Thomas Baeré på +45 61 51 69 06. Han hjælper med at finde den bedste løsning til dig og dine kriterier.

Du kan også kontakte salgsafdelingen som kan hjælpe dig med bestilling og andre spørgsmål.