Udvid din kompetence inden for materialer, sammenføjningsmetoder og produkter

At skabe et optimalt flow kræver viden om både produkter, sammenføjningsmetoder og materialer. Vi har et bredt udvalg af uddannelser blandt andet for installatører og rådgivere. Med høj kompetence bliver tingene udført rigtigt fra starten af, hvilket har stor betydning for projekternes rentabilitet.

Vores ambition er at bidrage til skabelse af optimale flow uanset branche og forudsætninger. Det kræver naturligvis, at vi leverer produkter af høj kvalitet, som interagerer optimalt. Men det kræver også, at den som projekterer eller installerer anlæggene, har viden om eksempelvis materialer og metoder. Derfor tilbyder vi kurser og uddannelser på flere forskellige områder. Målsætningen er at udbrede kendskabet til de muligheder, som findes for at skabe optimale løsninger og træffe korrekte materialevalg. Vi tilbyder både undervisning fysisk hos kunden og virtuelt.

Et rentabelt og velfungerende anlæg kræver, at alting bliver gjort korrekt fra starten. Det stiller krav om et godt kendskab til eksempelvis plastens smelteindeks, og praktiske færdigheder i hvordan svejsningen skal gennemføres. Derfor tilbyder vi uddannelser for installatører i forskellige plastsvejsemetoder som f.eks. certificerede plastsvejseuddannelser i infrarød og vulstfri svejsning og et diplomgivende kursus i stuk- og elektromuffesvejsning. Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores plastsvejseuddannelser. Foruden plastsvejsning tilbyder vi endvidere kundetilpassede uddannelser i materialelære og specifikke produkter. Vi arrangerer desuden flere digitale uddannelser med det allernyeste inden for flowteknik.

Vores brede sortiment

Som systemleverandør ved vi, hvordan forskellige produkter og processer fungerer sammen. Derfor kan vi tage ansvar for helheden og hjælpe dig med at udvikle en optimal installation. Desuden kan vi, takket være vores store lager og hurtige leverancer, sikre, at du altid har de materialer, du har brug for rettidigt.

SPØRG EN EKSPERT

Vores ambition er at bidrage til skabelse af optimale flow uanset branche og forudsætninger. Det kræver naturligvis, at vi leverer produkter af høj kvalitet, som interagerer optimalt. Men det kræver også, at den som konstruerer eller installerer anlæggene, har viden om eksempelvis materialer og metoder.