POLYFUSION 4-50

RITMO PLADESVEJSEMASKINE 3-50mm

  • Pladesvejsning til PP, PE, PVDF og PVC
  • Tykkelse 3-50 mm og brede 4 meter
  • Kan svejse lige, 90° og rundt.
  • 400v/50Hz
  • Effekt 12000 W
Vis alle mål +
Artikel nummer VVS-nummer dFiler
POLYFUSION 4-50 3-50

POLYFUSION 4-30 og 4-50 er automatiske CNC-styrede pladesvejsemaskiner, velegnet til svejsning af termoplastiske plader lavet af HDPE, PP, PVC, PVDF.

POLYFUSION 4-30 og 4-50 giver dig, udover at arbejde med at svejse horisontalt, mulighed for at udføre forskellige typer svejsninger som cirkulære og 90° takket være specialtilbehør, der fås på forespørgsel. Maskinenerne er udstyret med et kontrolpanel, som gør det nemt og sikkert at indstille og udføre hele svejseprocessen.

Svejseprocesindstillingen er arrangeret med temperatur- og trykparametre i overensstemmelse med DVS 2207 direktiver. Ellers i henhold til brugerens behov er det også muligt at indtaste materialetype og dimension af termoplastpladen og derfor gå videre til svejsning.

Pladesvejsemaskinerne er også i stand til at svejse dobbeltvæggede HDPE- og PP-plader. Maskinen kan fungere i overensstemmelse med DVS 2207.

Ellers i henhold til brugerens behov er det også muligt at indtaste materialetype og dimension af termoplastpladen og derfor gå videre til svejsning. Det er muligt at forudindstille 15 tilpassede svejsecyklusser. Hver svejsecyklus gemmes automatisk (4000 svejsecyklusser), og det er muligt at gemme det og overføre data takket være en USB-lagringsenhed. Svejsetyper: vandret (standardsammensætning); 90 grader og cirkulær (på forespørgsel).

Datablad