De danske hospitalsklovne

Vi støtter de danske hospitalsklovne

Vi støtter De Danske Hospitalsklovne som yder en helt særlig når livet er vendt op og ned. Vi ønsker at sætte fokus på den fantastiske indsats, som De Danske Hospitalsklovne gør på børneafdelingerne rundt omkring på landets hospitaler.

Det er ingen nem opgave at være indlagt, uanset om det drejer sig om en kortvarig indlæggelse eller et længerevarende forløb. En ny seng, nye omgivelser, ukendte lugte og en masse andre ukendte indtryk kan gøre det ekstra udfordrende at være syg.

Derfor er Hospitalsklovnene så utroligt vigtige. De bringer smil og latter med sig og skaber en oase af glæde midt i en hverdag, der pludselig er vendt på hovedet. De har tid til de gode samtaler og er med til at skabe tryghed både for børnene og deres forældre. Uanset om der skal tages blodprøver eller der blot er brug for en opmuntrende handling, er Hospitalsklovnene altid til stede.

Vi er stolte af at støtte De Danske Hospitalsklovne med vores bidrag. Tak til alle jer, der gør en helt særlig forskel hver eneste dag. Og det varmer vores hjerter, at vi med vores Klovnesponsorat, er med til at sprede smil og glæde hos syge og sårbare børn i Danmark.

Du kan læse mere om De Danske Hospitalsklovne her og blive klog på de Danske Hospitalsklovne og deres arbejde.