GPA FLOWSYSTEM A/S OVERTAGER FORHANDLINGEN AF POLOPLAST

GPA Flowsystem A/S bliver eksklusiv distributør af POLOPLAST produkter i Danmark

Vi er glade for at meddele, at fra den 1. september 2023 bliver GPA Flowsystem A/S officiel distributør af POLOPLAST produkter i Danmark, med planer om at blive den eneste distributør fra den 1. december 2023. Dette strategiske partnerskab repræsenterer en spændende udvikling for både GPA og POLOPLAST på det danske marked.

Fordele for vores kunder:

Som den eksklusive distributør for POLOPLAST vil GPA Flowsystem A/S repræsentere det anerkendte brand POLO-KAL® og levere POLOPLAST’s kvalitets-plastrørsystemer til en bred vifte af industrielle anvendelser. Denne aftale vil ikke kun styrke vores leveringskapacitet til eksisterende kunder, der allerede bruger POLOPLAST produkterne, den vil også imødekomme den forventede stigning i efterspørgslen i de kommende år.

Pålidelig adgang til POLOPLAST produkter:

Som den eksklusive distributør af POLOPLAST i Danmark garanterer GPA Flowsystem A/S en mere pålidelig og bredere tilgængelighed af POLOPLAST produkter. Dette giver vores kunder nem adgang til de produkter, de behøver, når de behøver dem.

Kvalitet og ekspertise:

POLO-KAL®, med en imponerende 60-årig historie, er synonymt med vedvarende innovation, pålidelighed og høj produktkvalitet, især inden for lyddæmpende plast-afløbssystemer til bygninger. POLOPLAST har en dokumenteret ekspertise i udvikling og produktion af effektive plast-rørsystemer til en bred vifte af anvendelser.

Vi ser frem til at levere førsteklasses produkter og service i samarbejde med POLOPLAST på det danske marked. Dette partnerskab betyder, at GPA forpligter sig til at yde førsteklasses kundeservice og teknisk support, inklusive rådgivning om produktvalg, installation og vedligeholdelse, for at optimere kundernes oplevelse med POLOPLAST produkter.

Læs mere om POLOPLAST her

Kontakt os for mere information:

Hvis du er interesseret i at lære mere om de produkter, der bliver tilgængelige, er du velkommen til at se dem her eller kontakte vores POLOPLAST produktspecialist, Stephan Rikardt Jørgensen, på telefonnummer: +45 43 86 03 29. Han står klar til at assistere dig. Du er også velkommen til at kontakte vores anden POLOPLAST ekspert Thomas Baeré på telefonnummer: 61 51 69 06, Thomas er ny i vores team men kommer fra POLOPLAST og er ekspert på produkter og applikationer.

Denne aftale sikrer, at den forventede stigning i efterspørgslen efter POLOPLAST’s produkter i de kommende år vil blive imødekommet uden forsinkelser eller forsyningsproblemer, og dette vil give vores kunder øget sikkerhed og kontinuitet i deres forsyningskæder.

”GPA har fået eneforhandlingen af Poloplasts produkter, efter et ønske om et samarbejde med en distributør, som kan give Poloplast det optimale fokus, styrke brandidentiteten og produkternes position på det danske marked. ”  CEO Alice Godderige, POLOPLAST GmbH & Co KG.

”GPA er stolte over at byde Poloplast velkommen som en stærk og fagligt kompetent samarbejdspartner. Vi ser frem til at øge vores lagerkapacitet for at imødekomme den forventede stigning i efterspørgslen og fortsætte vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og førsteklasses service til vores kunder.” CEO Allan Nelbom, GPA

For yderligere information og selve aftalens indgåelse:

Pressekontakt: Allan Nelbom

Telefon: +45 4386 0300

E-mail: an@gpa.dk