Telefon: +45 4386 0300

GPA styrker salgsorganisationen

15 januar 2020

GPA styrker salgsorganisationen

GPA styrker salgsorganisationen i Glostrup og Aarhus.


Vi har styrket kompetencen med to nye eksterne Produktchefer, som bliver ansvarlige for at varetage kundeudviklingen på Sjælland, i Jylland og på Fyn.


Fakta om Søren Engelbrecht:

Søren Engelbrecht, som er tilknyttet vores afdeling i Aarhus, bliver ansvarlig for udvikling af salget af vores systemløsninger til byggesektoren og industrien.
Søren er 50 år og bosat i Jylland. 

Han er uddannet VVS tekniker og har arbejdet med teknisk løsningssalg siden 1991, bl.a. hos Grundfos, Xylem Water Solution og senest Geberit.

Sørens spidskompetence bliver rørsystemer fra AGRU til forsyning af drikke- og spildevand m.m.

”Kunderne er vores vigtigste aktiv og jeg ser frem til at bidrage med en god teknisk sparring og systemløsninger af høj kvalitet” 

Søren kan kontaktes på 6151 0970 eller se@gpa.dk


Fakta om Henrik Nørgaard Kørlov:

Henrik Nørgaard Kørlov, som længe har arbejdet i intern salgsfunktion i vores Glostrup afdeling, tager nu et større ansvar og skal udvikle salget til vores kunder inden for industrien og byggesektoren på Sjælland.

Henrik er 39 år og bosat på Sjælland.

Solid baggrund inden for salg af tekniske produkter og har i en længere årrække arbejdet hos SPX Flow Technology som Parts Engineer, inden han i 2016 startede hos GPA Flowsystem
Henriks spidskompetence bliver koblinger og slanger fra SERTO AG til OEM kunder og maskinbyggere.

”Jeg har opbygget en solid produkt-og applikationserfaring gennem mit arbejde hos GPA og ser frem til at kunne supportere kunder og rådgivere med tekniske løsninger og god sparring”

Henrik kan kontaktes på 2912 8611 eller hnk@gpa.dk

Tags produktchef gpa kompetence nymedarbejder salgsorganisation


Flere nyheder
16 november 2020

Lageroptælling

Vi holder status på vores lager i Glostrup på fredag 20. november 2020 - I den forbindelse sender vi kun varer fra vores lager i Sverige. Læs mere


26 oktober 2020

Brandmateriel

Sikkerheden på arbejdspladsen skal være i orden. Vi hjælper dig med brandmateriel og udstyr, herunder brandskabe og slangevindere. Læs mere


23 september 2020

Ny medarbejder

Vi har fået ny medarbejder i salgsafdelingen. Max Ploug er ansat som ny produktchef for Pharma og Industri. Du kan... Læs mere


15 september 2020

Vi holder UDSALG

Vi udfaser vores sortiment af Rustfri Press og sælger dem derfor til spotpris. Se alle produkterne her. Læs mere